Får man grilla på balkongen?

Hej!
Får jag grilla med el grill?
Lovisa Hedlund Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer


 • Hej Lovisa,

  Tack för din fråga!

  Sommar och grillning är uppskattat av många. Du får använda elgrill på din balkong och uteplats förutsatt att du inte stör dina grannar. Ur brandsäkerhetssynpunkt tillåter vi inte några grillar på loftgången, då det är en utrymningsväg.

  Vi ber dig även att respektera förbjudet att grilla med kol eller gasolgrill på balkong eller uteplats på grund av säkerhetsskäl.

  Ha en fortsatt fin dag!
  Hälsningar
  Annica
 • Det finns grillställ som uppbyggd för grillning på uteplatsen i gården. Är det ok att använda den med kol grillning?
  Min
 • Hej!

  Såklart får ni använda de fasta kolgrillarna.

  Hoppas ni får trevliga grillkvällar.

  Hälsningar,
  Lovisa Kundservice
 • Får man använda sig va eget ihopfällbar grill på gården ?
  Elias
 • Hej!

  Tack för din fråga,

  Vi ber er att endast använda de fasta grillarna som Wallenstam placerat på eran gård.

  Önskar dig en fin dag!

  Hälsningar,
  Lovisa Kundservice
 • Är det normalt att min granne har musiken på en ganska hög volym från morgon till kväll, även senare än 24 timmar, att ljudet från musiken hörs i mitt hus?  Sanningen är att det är väldigt irriterande att lyssna på ljudet hela dagen, och det orsakar mig konstant stress eftersom jag inte kan lyssna på min musik eller tv eller vila under dagen, utan att också höra ljudet som kommer från min granne. 
  .Vad kan man göra i det här fallet? Vi har pratat med honom, han har sänkt musiken lite, men ljudet från musiken fortsätter att störa.
  Cornel Iulian Ionita
 • Hej Cornel!

  Tack för att du kontaktar oss.

  Trist att du blir störd av dina grannar. Det är alltid viktigt att visa förståelse och hänsyn för sina grannar. Vi anser att det är väldigt viktigt att man respekterar varandra.

  Eftersom att du har försökt att prata med din granne men du märker ingen skillnad så är du välkommen n att skicka in en störningsanmälan till oss, du finner den här.

  I vissa av våra områden finns en så kallad Störningsjour som kan hjälpa till under kvällar och helger. Information om Störningsjouren för ditt område hittar du på anslagstavlan i ditt trapphus, på Mina Sidor eller på vår hemsida.


  Ha en fin dag!
  Moa Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.