Till dig som är vår kommersiella hyresgäst med anledning av coronaviruset

Wallenstam tar situationen med covid19 - coronaviruset på största allvar. Vår säkerhetsavdelning håller ihop arbetet avseende omvärldsbevakning, information och åtgärdsplaner. Detta påverkar våra rutiner och arbetssätt framöver och vi kommer att iaktta extra försiktighet för att inte få eller sprida smitta. Vi vill även uppmana alla i våra fastigheter att följa Folkhälsomyndighetens råd

Vad gör vi på Wallenstam?

  • Vi är alltid måna om att städningen i våra fastigheter sköts på ett bra sätt och nu under dessa tider lägger vi extra fokus på ledstänger, tryckknappar, dörrhandtag och andra kontaktytor. Det är ändå väldigt viktigt att alla är noga med handhygienen och tvättar händerna noga och ofta samt att man hostar och nyser i armvecket.

  • Samtliga fastighetsskötare, samarbetspartners och Wallenstams personal ska hålla sig hemma vid minsta sjukdomssymptom för att skydda dig som hyresgäst och minska risken för spridning av coronaviruset. Vi ber därför om ditt överseende med att handläggningstider och eventuella åtgärder av fel kan ta längre tid än vanligt då personalläget kan komma att bli ansträngt under en tid.

  • Vi har under en period även valt att stänga våra receptioner. Kontakta oss gärna via mejl och telefon.

  • Vi kommer att synas lite mindre ute i huset och vara restriktiva med personliga möten, men vi kan säkert tillsammans hitta lösningar med digitala verktyg, telefon och mejl.


Vad kan du som hyresgäst göra? 

  • Vi uppmanar dig som hyresgäst att om du eller någon på din arbetsplats har minsta sjukdomssymptom bokar om eventuellt inbokade tider med fastighetsskötare, samarbetspartners eller Wallenstams personal.

Självklart gör vi vårt bästa för att hantera denna speciella situation vi alla befinner oss i. Besök gärna vår hemsida där vi uppdaterar våra handlingsplaner kontinuerligt.


Tillsammans kan vi alla bidra - tack för ditt samarbete!

Wallenstam AB (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.