Till senaste kommentaren

Hur hanterar Wallenstam Coronaviruset?

Vi tar situationen med covid19 - det nya coronaviruset på största allvar och följer alla rekommendationer från myndigheterna för att förhindra vidare smittspridning och har infört försiktighetsåtgärder för våra kunders och medarbetares hälsa.
Vi följer utvecklingen och myndigheternas råd noga och uppdaterar våra handlingsplaner löpande efter behov. Våra handlingsplaner omfattar både våra medarbetare, besökare och samarbetspartners. Vi informerar också extra om hygienråd och vikten av att vara hemma om man är sjuk.

Vad gör vi på Wallenstam?
Vi är alltid måna om att städningen i våra fastigheter sköts på ett bra sätt och nu under dessa tider lägger vi extra fokus på ledstänger, tryckknappar, dörrhandtag och andra kontaktytor. Det är ändå väldigt viktigt att alla är noga med handhygienen och tvättar händerna noga och ofta samt att man hostar och nyser i armvecket.

Samtliga fastighetsskötare, samarbetspartners och Wallenstams personal ska hålla sig hemma vid minsta sjukdomssymptom för att skydda dig som hyresgäst och minska risken för spridning av Coronaviruset. Vi ber därför om ditt överseende med att handläggningstider och eventuella åtgärder av fel kan ta längre tid än vanligt då personalläget kan komma att bli ansträngt under en tid.


Wallenstam AB (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.