Till senaste kommentaren

Hur lång kötid behöver man ha i snitt för att få lägenhet hos er?

Hej

Hur långt tid i snitt måste man ha i kö tid for att få lägenhet hos er?
Miljon Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Miljon,

  Kul att du uppmärksammat vår bostadskö! Dessvärre kan vi inte svara på hur lång kötid som behövs i snitt för att bli erbjuden en lägenhet. Detta eftersom det varierar mellan våra olika nyproduktioner. Inför uthyrning av varje nytt projekt får alla i kön anmäla om de är intresserade. Av de som anmält sitt intresse får de med längst kötid erbjudande om att komma på lägenhetsvisning.

  De som efter visningen är fortsatt intresserade får i samband med visningen uppge sitt fortsatta intresse. Därefter blir de med längst kötid, som uppfyller våra uthyrningskriterier, erbjuden en lägenhet.

  Vänlig hälsning,
  Lena Kundservice
 • Hej,
  Vad betyder "förnya din kötid"?
  Emilie
 • Hej Emelie,

  För att behålla din köplats måste du vara aktivt sökande, vilket betyder att du måste logga in på din sida minst en gång om året och förnya din köplats.
  Gör du inte det förlorar du din plats i kön.

  Önskar dig en fin dag!
  Annica Kundservice
 • Hejsan
  Jag har fått ett jobb i Göteborg i våras och pendlar från Borås dagligen. Detta ger mig väldigt långa dagar samt problem ibland då jag börjar tidigt. Jag undrar om jag ställer mig i kö hos er för en etta / tvåa hamnar jag också sist som stadens andra sökande, jag menar de bor redan här, det är bara en lux att byta, eller finns en möjlighet för lite förtur ? Förr var det så för att släppa in andra också utifrån,  nyinflyttade så att säga. Jag är tacksam för svar.

  Vänligen
  Stephanie

  Stephanie
 • Hej Stephanie,

  Grattis till ditt jobb!
  Ja, det är samma kö för alla sökande, även om du bor i Göteborg eller inte.
  Här kan du läsa hur du söker lägenhet hos oss på Wallenstam

  Lycka till!
  Annica Kundservice
 • Varför bjuder ni in till visning om man inte blir erbjuden lägenhet? Känns liksom så onödigt. Om ni nu ändå ska göra detta kan ni väl kommunicera vart i rang man ligger i jämförelse till de andra på visningen så man inte blir besviken. (!)
  N
 • Hej,

  Tack för din fråga och synpunkter. Vi beklagar att du känner dig besviken och har full förståelse för att den känslan kan uppstå.

  Vi brukar bjuda in mellan 25-30 personer per lägenhet till visningen men det varierar beroende på antal lägenheter vi ska förmedla samt storleken på dem. I första läget vid visning så har vi inte kollat om de sökande matchar våra uthyrningskriterier. Det kan också vara så att många som stått i vår kö tackar nej till lägenhetserbjudandet, därav bjuder vi in så pass många till visning.

  I just det här fallet med Trollesunds Gårdar har det varit stort intresse och få av dem som blivit erbjudna har tackat nej.

  Vi är tacksamma för att vi får till oss den här typen av feedback så att vi kan jobba vidare med dessa frågor och förbättra kommunikationen till våra sökande i bostadskön.

  Önskar dig lycka till i ditt fortsatta lägenhetssökande.  Annica Kundservice
 • Som ovanstående skriver kan jag hålla med om att det skulle va bra om man kunde få veta vilka chanser man har. Som jag själv trodde och fick även höra jag hade höga chanser med tanke på att jag varit med i kön typ från början. Ett tips, kanske slopa att lägenheterna man rangordnar har olika kö då jag tror att många med mig struntar i vilken lägenhet i rangordningen man får. Även synliggöra folks poäng så man direkt ser sina chanser o då kan rangordna lägenheterna utefter det.
  Nedime
 • Hej Nedime,

  Tack så mycket för dina synpunkter.
  Din feedback är väldigt viktig för oss och vi tar med oss detta i vårt fortsatta arbete.

  Hälsningar
  Annica Kundservice
 • Hej!

  Hur gör jag en intresseanmälan på era lägenhetr, efter att ni har uppdaterat eran hemsida, så verkar den möjligheten ha försvunnit. Däremot kommer det upp "ställ dig i vår bostadskö" trots att jag är inloggat och redan är med i eran bostadskö?

  Vore toppen om ni kan åtgärda detta, och gärna berätta med hur man gör en intresseanmälan för lägenheter hos er!

  Tack!
  Ulrika
 • Hej Ulrika,

  Tack för din fråga.
  Att göra en intresseanmälan är inte detsamma som att ställa sig i vår bostadskö.
  • När ett projekt är klart för uthyrning mailar vi information om intresseanmälan till alla i vår bostadskö som är intresserade utav den specifika staden och området. Inställningar gör du på "Mina sidor" under "köinställningar"
  • Inom ett visst datum måste du sedan anmäla ditt intresse samt vilken storlek på lägenheten du är intresserad utav.
  • Därefter görs ett urval hur många personer som får komma på visning baserat på kötid, och har du då tillräckligt med kötid får du ett mail med inbjudan till visning.
  Önskar dig lycka till!
  Annica Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.