Till senaste kommentaren

Hur lång kötid behöver man ha i snitt för att få lägenhet hos er?

Hej

Hur långt tid i snitt måste man ha i kö tid for att få lägenhet hos er?
Miljon Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Miljon,

  Kul att du uppmärksammat vår bostadskö! Dessvärre kan vi inte svara på hur lång kötid som behövs i snitt för att bli erbjuden en lägenhet. Detta eftersom det varierar mellan våra olika nyproduktioner. Inför uthyrning av varje nytt projekt får alla i kön anmäla om de är intresserade. Av de som anmält sitt intresse får de med längst kötid erbjudande om att komma på lägenhetsvisning.

  De som efter visningen är fortsatt intresserade får i samband med visningen uppge sitt fortsatta intresse. Därefter blir de med längst kötid, som uppfyller våra uthyrningskriterier, erbjuden en lägenhet.

  Vänlig hälsning,
  Lena Kundservice
 • Hej,
  Vad betyder "förnya din kötid"?
  Emilie
 • Hej Emelie,

  För att behålla din köplats måste du vara aktivt sökande, vilket betyder att du måste logga in på din sida minst en gång om året och förnya din köplats. Gör du inte det förlorar du din plats i kön.

  Önskar dig en fin dag!
  Annica Kundservice
 • Hejsan
  Jag har fått ett jobb i Göteborg i våras och pendlar från Borås dagligen. Detta ger mig väldigt långa dagar samt problem ibland då jag börjar tidigt. Jag undrar om jag ställer mig i kö hos er för en etta / tvåa hamnar jag också sist som stadens andra sökande, jag menar de bor redan här, det är bara en lux att byta, eller finns en möjlighet för lite förtur ? Förr var det så för att släppa in andra också utifrån,  nyinflyttade så att säga. Jag är tacksam för svar.

  Vänligen
  Stephanie

  Stephanie
 • Hej Stephanie,

  Grattis till ditt jobb!
  Ja, det är samma kö för alla sökande, även om du bor i Göteborg eller inte.
  Här kan du läsa hur du söker lägenhet hos oss på Wallenstam

  Lycka till!
  Annica Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.