Till senaste kommentaren

Kan man få se lägenheten i nyproduktion innan inflytt?

Hej!
Kommer man kunna få se lägenheten man har blivit godkänd för innan inflyttningsdagen så man kan ta mått osv?

Kommentarer

 • Hej Linn,

  Tack för att du hör av dig till oss.
  Nej, tyvärr finns det ingen möjlighet att få besöka lägenheten innan inflytt. Enda gången man får se lägenheten är på visningen. I annonsen ska alltid aktuell information gällande objektet finnas med.

  På vår hemsida finns det bofaktablad till de lägenheter i våra nyproduktioner som är under uthyrning. För att komma åt bofaktabladen gör så här:

  1. Gå in på vår hemsida www.wallenstam.se
  2. Välj Lediga bostäder och därefter Nyproduktion
  3. Välj den region och det område du är intresserad av
  4. Välj det aktuella projektet
  5. Här hittar du information om projektet samt bofaktabladen så snart de är framtagna

  Hoppas du kommer trivas i din lägenhet!
  Annica
  (Uppdaterad )
 • Hej,

  Läste detta inlägg och såg att man inte får se era nyproducerade lägenheter innan inflytt, utan endast under visning. Tänkte kolla om det funkar likadant med digital visning? Då vi ska flytta in i en av era nyproducerade i oktober månad men har endast fått visning digitalt på en helt annan lägenhet och en 4a istället för en 2a. Så tänkte kolla om det är möjligt att få se den ändå innan så man har lite mer koll på hur den ser ut?
 • Hej Danielle,

  Det fungerar likadant vid digitala visningar. Det finns alltså ingen möjlighet att se lägenheten innan inflytt. Detta då arbetet med att färdigställa lägenheterna pågår fram till och med att de är inflyttningsklara.

  I de fall vi har fysiska visningar färdigställer vi oftast bara en lägenhet för visning, så därför är det inte alla som kan få se sin typlägenhet. Däremot får man en känsla av hur lägenheterna ser ut och så får man kika på ritningarna hur planeringen är i just de lägenheter man själv söker.

  Önskar dig en fin dag!
  Axel Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.